Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Different Process Parameters and Ultrasonic Treatment During Solid Osmotic Dehydration of Jasmine for Extraction of Flavoured Syrup on the Mass Transfer Kinetics and Quality Attributes
 
 
Titel: Effect of Different Process Parameters and Ultrasonic Treatment During Solid Osmotic Dehydration of Jasmine for Extraction of Flavoured Syrup on the Mass Transfer Kinetics and Quality Attributes
Auteur: Zhang, Zhiming
Yu, Junzhe
Cheng, Peng
Wang, Shuo
Hang, Fangxue
Li, Kai
Xie, Caifeng
Shi, Changrong
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 5 pagina's 1055-1072
Jaar: 2022-03-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland