Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Different Technologies (Conventional Thermal Processing, Radiofrequency Heating and High-Pressure Processing) in Combination with Thermal Solar Energy for High Quality and Sustainable Fish Soup Pasteurization
 
 
Titel: Comparison of Different Technologies (Conventional Thermal Processing, Radiofrequency Heating and High-Pressure Processing) in Combination with Thermal Solar Energy for High Quality and Sustainable Fish Soup Pasteurization
Auteur: Muñoz, Israel
de Sousa, David A. Baptista
Guardia, Maria Dolors
Rodriguez, Carlos J.
Nunes, Maria Leonor
Oliveira, Helena
Cunha, Sara C.
Casal, Susana
Marques, António
Cabado, Ana G.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 4 pagina's 795-805
Jaar: 2022-02-25
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland