Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Pressure-Assisted Thermal Sterilization and Storage Stability of Avocado Puree in High Barrier Polymeric Packaging
 
 
Titel: Pressure-Assisted Thermal Sterilization and Storage Stability of Avocado Puree in High Barrier Polymeric Packaging
Auteur: Albahr, Zeyad
Al-Ghamdi, Saleh
Tang, Juming
Sablani, Shyam S.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 11 pagina's 2616-2628
Jaar: 2022-09-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland