Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Green Extraction Methods and Microencapsulation Technologies of Phenolic Compounds From Grape Pomace: A Review
 
 
Titel: Green Extraction Methods and Microencapsulation Technologies of Phenolic Compounds From Grape Pomace: A Review
Auteur: Moro, Karine InĂªs Bolson
Bender, Ana Betine Beutinger
da Silva, Leila Picolli
Penna, Neidi Garcia
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 8 pagina's 1407-1431
Jaar: 2021-05-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland