Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of Grape Seed Extract in Rye Flour and Whey Protein–Based Electrospun Nanofibers
 
 
Titel: Encapsulation of Grape Seed Extract in Rye Flour and Whey Protein–Based Electrospun Nanofibers
Auteur: Aslaner, Gizem
Sumnu, Gulum
Sahin, Serpil
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 6 pagina's 1118-1131
Jaar: 2021-03-24
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland