Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Surface Energy of Food Contact Materials and Its Relation to Wheat Dough Adhesion
 
 
Titel: Surface Energy of Food Contact Materials and Its Relation to Wheat Dough Adhesion
Auteur: Laukemper, Rita
Becker, Thomas
Jekle, Mario
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 6 pagina's 1142-1154
Jaar: 2021-03-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland