Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Breakup and Coalescence of Oil Droplets in Protein-Stabilized Emulsions During the Atomization and the Drying Step of a Spray Drying Process
 
 
Titel: Breakup and Coalescence of Oil Droplets in Protein-Stabilized Emulsions During the Atomization and the Drying Step of a Spray Drying Process
Auteur: Taboada, Martha L.
Chutani, Doll
Karbstein, Heike P.
Gaukel, Volker
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 5 pagina's 854-865
Jaar: 2021-02-19
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland