Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Application of Spectroscopic Techniques to Evaluate Heat Treatments in Milk and Dairy Products: an Overview of the Last Decade
 
 
Titel: Application of Spectroscopic Techniques to Evaluate Heat Treatments in Milk and Dairy Products: an Overview of the Last Decade
Auteur: Aït-Kaddour, Abderrahmane
Hassoun, Abdo
Bord, Cécile
Schmidt-Filgueras, Renata
Biancolillo, Alessandra
Di Donato, Francesca
Temiz, Havva Tümay
Cozzolino, Daniel
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 5 pagina's 781-803
Jaar: 2021-02-26
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland