Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the Microbial Content and Quality Attributes of Carrot Juice Treated by a Combination of Ultrasound and Nisin During Storage
 
 
Titel: Changes in the Microbial Content and Quality Attributes of Carrot Juice Treated by a Combination of Ultrasound and Nisin During Storage
Auteur: Bi, Xiufang
Zhou, Zhongyu
Wang, Xiaoqiong
Jiang, Xue
Chen, Liyi
Xing, Yage
Che, Zhenming
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 9 pagina's 1556-1565
Jaar: 2020-07-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland