Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of Anticaking Agent on Caking Behavior of Jujube Amorphous Powder via Glass Transition and State Diagram
 
 
Titel: Assessment of Anticaking Agent on Caking Behavior of Jujube Amorphous Powder via Glass Transition and State Diagram
Auteur: Addo, Keren Agyekumwaa
Bi, Jinfeng
Chen, Qinqin
Bhandari, Bhesh
Lyu, Jian
Wu, Xinye
Jin, Xinwen
Qiao, Yening
Hou, Haonao
Li, Chunhong
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 9 pagina's 1588-1599
Jaar: 2020-07-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland