Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional Clustering of Cookies Developed with Cocoa Shell, Soy, and Green Banana Flours Using Exploratory Methods
 
 
Titel: Nutritional Clustering of Cookies Developed with Cocoa Shell, Soy, and Green Banana Flours Using Exploratory Methods
Auteur: de Barros, Hanna Elisia Araújo
Natarelli, Caio Vinicius Lima
de Carvalho Tavares, Iasnaia Maria
de Oliveira, Ana Lázara Matos
Araújo, Ana Beatriz Silva
Pereira, Joelma
Carvalho, Elisângela Elena Nunes
de Barros Vilas Boas, Eduardo Valério
Franco, Marcelo
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 9 pagina's 1566-1578
Jaar: 2020-07-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland