Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Quality Enhancement of Refrigerated Hake Muscle by Active Packaging with a Protein Concentrate from Spirulina platensis
 
 
Titel: Quality Enhancement of Refrigerated Hake Muscle by Active Packaging with a Protein Concentrate from Spirulina platensis
Auteur: Stejskal, Nadia
Miranda, José M.
Martucci, Josefa F.
Ruseckaite, Roxana A.
Barros-Velázquez, Jorge
Aubourg, Santiago P.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 7 pagina's 1110-1118
Jaar: 2020-05-29
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland