Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of 3D Laser Scanning for Estimation of Heating-Induced Volume Shrinkage and Prediction of Cooking Loss of Pork Cuboids Compared to Manual Measurements
 
 
Titel: Evaluation of 3D Laser Scanning for Estimation of Heating-Induced Volume Shrinkage and Prediction of Cooking Loss of Pork Cuboids Compared to Manual Measurements
Auteur: Vaskoska, Rozita
Ha, Minh
Tran, Ha Thi Thu
Khoshelham, Kourosh
White, Jason D.
Warner, Robyn D.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 6 pagina's 938-947
Jaar: 2020-05-04
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland