Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Active Whey Protein Edible Films and Coatings Incorporating Lactobacillus buchneri for Penicillium nordicum Control in Cheese
 
 
Titel: Active Whey Protein Edible Films and Coatings Incorporating Lactobacillus buchneri for Penicillium nordicum Control in Cheese
Auteur: Guimarães, Ana
Ramos, Óscar
Cerqueira, Miguel
Venâncio, Armando
Abrunhosa, Luís
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 6 pagina's 1074-1086
Jaar: 2020-05-25
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland