Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Food Application and Quality of Porcine Plasma Protein–Based Films Incorporated with Chitosan or Encapsulated Turmeric Oil
 
 
Titel: Characterization of Food Application and Quality of Porcine Plasma Protein–Based Films Incorporated with Chitosan or Encapsulated Turmeric Oil
Auteur: Samsalee, Namfon
Sothornvit, Rungsinee
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 3 pagina's 488-500
Jaar: 2020-01-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland