Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Applicability of Rice Doughs as Promising Food Materials in Extrusion-Based 3D Printing
 
 
Titel: Applicability of Rice Doughs as Promising Food Materials in Extrusion-Based 3D Printing
Auteur: Liu, Yuntao
Tang, Tingting
Duan, Songqi
Qin, Zhizhi
Zhao, Hui
Wang, Meiyan
Li, Cheng
Zhang, Zhiqing
Liu, Aiping
Han, Guoquan
Wu, Dingtao
Chen, Hong
Shen, Li
Wu, Wenjuan
Dong, Yuping
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 3 pagina's 548-563
Jaar: 2020-02-19
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland