Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Color, Carotenoids, and Peroxidase Degradation of Seed-Used Pumpkin Byproducts as Affected by Heat and Oxygen Content During Drying Process
 
 
Titel: Color, Carotenoids, and Peroxidase Degradation of Seed-Used Pumpkin Byproducts as Affected by Heat and Oxygen Content During Drying Process
Auteur: Lyu, Ying
Bi, Jinfeng
Chen, Qinqin
Li, Xuan
Lyu, Chunmao
Hou, Haonan
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 11 pagina's 1929-1939
Jaar: 2020-10-01
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland