Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Osmotic Dehydration as a Pretreatment Modulating the Physicochemical and Biological Properties of the Japanese Quince Fruit Dried by the Convective and Vacuum-Microwave Method
 
 
Titel: Osmotic Dehydration as a Pretreatment Modulating the Physicochemical and Biological Properties of the Japanese Quince Fruit Dried by the Convective and Vacuum-Microwave Method
Auteur: Turkiewicz, Igor Piotr
WojdyƂo, Aneta
Tkacz, Karolina
Lech, Krzysztof
Nowicka, Paulina
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 10 pagina's 1801-1816
Jaar: 2020-08-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland