Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Chitooligosaccharide–Lysine Maillard Reaction Products: Preparation and Potential Application on Fresh-Cut Kiwifruit
 
 
Titel: Chitooligosaccharide–Lysine Maillard Reaction Products: Preparation and Potential Application on Fresh-Cut Kiwifruit
Auteur: Yu, Xueqing
Jing, Yingjun
Yan, Fang
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 12 (2019) nr. 7 pagina's 1133-1143
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland