Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Ultrasonic Processing and Oil Type on Maillard Reaction of D-Glucose and L-Alanine in Oil-in-Water Systems
 
 
Titel: Effects of Ultrasonic Processing and Oil Type on Maillard Reaction of D-Glucose and L-Alanine in Oil-in-Water Systems
Auteur: Yu, Hang
Seow, Yi-Xin
Ong, Peter K. C.
Zhou, Weibiao
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 12 (2018) nr. 2 pagina's 325-337
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland