Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Meat Type, Animal Fat Type, and Cooking Temperature on Microstructural and Macroscopic Properties of Cooked Sausages
 
 
Titel: Effect of Meat Type, Animal Fat Type, and Cooking Temperature on Microstructural and Macroscopic Properties of Cooked Sausages
Auteur: Glorieux, Seline
Steen, Liselot
Van de Walle, Davy
Dewettinck, Koen
Foubert, Imogen
Fraeye, Ilse
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 12 (2018) nr. 1 pagina's 16-26
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland