Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Relationship and correlation between antioxidant content and capacity, processing method and fruit colour of cactus pear fruit
 
 
Titel: Relationship and correlation between antioxidant content and capacity, processing method and fruit colour of cactus pear fruit
Auteur: Toit, Alba du
Wit, Maryna de
Osthoff, Gernot
Hugo, Arno
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 8 pagina's 1527-1535
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland