Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Kinetics of Quality Changes of Shrimp (Litopenaeus setiferus) During Pasteurization
 
 
Titel: Kinetics of Quality Changes of Shrimp (Litopenaeus setiferus) During Pasteurization
Auteur: Wang, Jungang
Tang, Juming
Rasco, Barbara
Sablani, Shyam S.
Ovissipour, Mahmoudreza
Qu, Zhi
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 5 pagina's 1027-1038
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland