Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Heat Moisture Treatment and Hydration Level of Flours on the Functional and Nutritional Value-Added Wheat-Barley Blended Breads
 
 
Titel: Impact of Heat Moisture Treatment and Hydration Level of Flours on the Functional and Nutritional Value-Added Wheat-Barley Blended Breads
Auteur: Collar, Concha
Armero, Enrique
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 5 pagina's 966-978
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland