Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
 
  The Mutual Correlation of Glucose, Starch, and Beta-Glucan Release During Microwave Heating and Antioxidant Activity of Oat Water Extracts
 
 
Titel: The Mutual Correlation of Glucose, Starch, and Beta-Glucan Release During Microwave Heating and Antioxidant Activity of Oat Water Extracts
Auteur: Harasym, Joanna
Olędzki, Remigiusz
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 4 pagina's 874-884
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland