Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
 
  High-Pressure Pretreatment to Improve the Water Retention of Sodium-Reduced Frozen Chicken Breast Gels with Two Organic Anion Types of Potassium Salts
 
 
Titel: High-Pressure Pretreatment to Improve the Water Retention of Sodium-Reduced Frozen Chicken Breast Gels with Two Organic Anion Types of Potassium Salts
Auteur: Zhou, Ying
Wang, Wu
Ma, Fei
Li, Pei-jun
Chen, Cong-gui
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 3 pagina's 526-535
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland