Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of 1-Amino-1-deoxyfructose Derivatives by Stepwise Increase of Temperature in Aqueous Medium and Their Flavor Formation Compared with Maillard Reaction Products
 
 
Titel: Preparation of 1-Amino-1-deoxyfructose Derivatives by Stepwise Increase of Temperature in Aqueous Medium and Their Flavor Formation Compared with Maillard Reaction Products
Auteur: Yang, Jun
Deng, Shibin
Yin, Jie
Yu, Jingyang
Chu, Guohai
Cui, Heping
Zhang, Yunlian
Zhang, Xiaoming
Liu, Jinli
Lu, Xinbo
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 3 pagina's 694-704
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland