Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Development of Sausage with Inhibition of 60% Sodium Intake, Using Biopolymer Encapsulation Technology and Sodium Replacers
 
 
Titel: Development of Sausage with Inhibition of 60% Sodium Intake, Using Biopolymer Encapsulation Technology and Sodium Replacers
Auteur: Jung, Eun Young
Hur, Sun Jin
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 2 pagina's 407-416
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland