Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Development, Characterization, and Stability of O/W Pepper Nanoemulsions Produced by High-Pressure Homogenization
 
 
Titel: Development, Characterization, and Stability of O/W Pepper Nanoemulsions Produced by High-Pressure Homogenization
Auteur: Galvão, K. C. S.
Vicente, A. A.
Sobral, P. J. A.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 2 pagina's 355-367
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland