Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  The Synergistic Effects of Low-Concentration Acidic Electrolyzed Water and Ultrasound on the Storage Quality of Fresh-Sliced Button Mushrooms
 
 
Titel: The Synergistic Effects of Low-Concentration Acidic Electrolyzed Water and Ultrasound on the Storage Quality of Fresh-Sliced Button Mushrooms
Auteur: Wu, Shujuan
Nie, Ying
Zhao, Jinhong
Fan, Bei
Huang, Xiaofei
Li, Xianxian
Sheng, Jiping
Meng, Demei
Ding, Yang
Tang, Xuanming
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 2 pagina's 314-323
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland