Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Impacts of the Particle Sizes and Levels of Inclusions of Cherry Pomace on the Physical and Structural Properties of Direct Expanded Corn Starch
 
 
Titel: Impacts of the Particle Sizes and Levels of Inclusions of Cherry Pomace on the Physical and Structural Properties of Direct Expanded Corn Starch
Auteur: Wang, Siyuan
Kowalski, Ryan J.
Kang, Yifei
Kiszonas, Alecia M.
Zhu, Mei-Jun
Ganjyal, Girish M.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 2 pagina's 394-406
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring