Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Heat Transfer Enhancement in Thermal Processing of Tomato Juice by Application of Nanofluids
 
 
Titel: Heat Transfer Enhancement in Thermal Processing of Tomato Juice by Application of Nanofluids
Auteur: Jafari, S. M.
Jabari, S. S.
Dehnad, D.
Shahidi, S. A.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 2 pagina's 307-316
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring