Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Lipid and Protein Changes Related to Quality Loss in Frozen Sardine (Sardina pilchardus) Previously Processed Under High-Pressure Conditions
 
 
Titel: Lipid and Protein Changes Related to Quality Loss in Frozen Sardine (Sardina pilchardus) Previously Processed Under High-Pressure Conditions
Auteur: Méndez, Lucía
Fidalgo, Liliana G.
Pazos, Manuel
Lavilla, María
Torres, J. Antonio
Saraiva, Jorge A.
Vázquez, Manuel
Aubourg, Santiago P.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 2 pagina's 296-306
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring