Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Kinetics of Protein Degradation and Physical Changes in Thermally Processed Atlantic Salmon (Salmo salar)
 
 
Titel: Kinetics of Protein Degradation and Physical Changes in Thermally Processed Atlantic Salmon (Salmo salar)
Auteur: Ovissipour, Mahmoudreza
Rasco, Barbara
Tang, Juming
Sablani, Shyam
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 10 pagina's 1865-1882
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring