Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Listeria Inactivation by the Combination of High Hydrostatic Pressure and Lactocin AL705 on Cured-Cooked Pork Loin Slices
 
 
Titel: Listeria Inactivation by the Combination of High Hydrostatic Pressure and Lactocin AL705 on Cured-Cooked Pork Loin Slices
Auteur: Dallagnol, Andrea Micaela
Barrio, Yanina
Cap, Mariana
Szerman, Natalia
Castellano, Patricia
Vaudagna, Sergio Ramón
Vignolo, Graciela
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 10 pagina's 1824-1833
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring