Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Use of Banana Peel Extract To Stabilise Antioxidant Capacity and Sensory Properties of Orange Juice During Pasteurisation and Refrigerated Storage
 
 
Titel: Use of Banana Peel Extract To Stabilise Antioxidant Capacity and Sensory Properties of Orange Juice During Pasteurisation and Refrigerated Storage
Auteur: Ortiz, Lucía
Dorta, Eva
Gloria Lobo, M.
Antonio González-Mendoza, L.
Díaz, Carlos
González, Mónica
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 10 pagina's 1883-1891
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring