Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of Process and Physico-Chemical Properties of Ready-to-Serve (RTS) Beverage of Cane Juice with Curd
 
 
Titel: Optimization of Process and Physico-Chemical Properties of Ready-to-Serve (RTS) Beverage of Cane Juice with Curd
Auteur: Singh, Ram Kumar
Jha, Alok
Singh, Chandan Kumar
Singh, Kanchan
Verschenen in: Sugar tech
Paginering: Jaargang 14 (2012) nr. 4 pagina's 405-411
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland