Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Application of Thermo-luminescence (TL) Method for the Identification of Food Mixtures Containing Irradiated Ingredients
 
 
Titel: Application of Thermo-luminescence (TL) Method for the Identification of Food Mixtures Containing Irradiated Ingredients
Auteur: Kim, Byeong-Keun
Kim, Cheong-Tae
Park, Soo Hyun
Lee, Jeong-Eun
Jeong, Haeng-Suk
Kim, Chul-Young
Lee, Jong-Kyung
Yu, Myeong-Ae
Kwon, Joong-Ho
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 8 (2014) nr. 3 pagina's 718-727
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland