Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Anthocyanins in Fruit of Kadsura coccinea (Lem.) A.C. Smith by UPLC/Q-TOF-MS Analysis and Evaluation of Stability of the Major Anthocyanins
 
 
Titel: Characterization of Anthocyanins in Fruit of Kadsura coccinea (Lem.) A.C. Smith by UPLC/Q-TOF-MS Analysis and Evaluation of Stability of the Major Anthocyanins
Auteur: Hao, Jie
Zhu, Hui
Liu, Shun
Li, Heran
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 6 pagina's 1312-1322
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland