Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Vacuum Treatments and Traditional Cooking Using Instrumental and Sensory Analysis
 
 
Titel: Comparison of Vacuum Treatments and Traditional Cooking Using Instrumental and Sensory Analysis
Auteur: Iborra-Bernad, C.
Tárrega, A.
García-Segovia, P.
Martínez-Monzó, J.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 2 pagina's 400-408
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland