Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Application of GC, GC-MSD, ICP-MS and Spectrophotometric Methods for the Determination of Chemical Composition and In Vitro Bioactivities of Chroogomphus rutilus: The Edible Mushroom Species
 
 
Titel: Application of GC, GC-MSD, ICP-MS and Spectrophotometric Methods for the Determination of Chemical Composition and In Vitro Bioactivities of Chroogomphus rutilus: The Edible Mushroom Species
Auteur: Çayan, Fatih
Tel, Gülsen
Duru, Mehmet E.
Öztürk, Mehmet
Türkoğlu, Aziz
Harmandar, Mansur
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 2 pagina's 449-458
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland