Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Jelly Palm (Butia odorata) Wine: Characterization of Volatile Compounds Responsible for Aroma
 
 
Titel: Jelly Palm (Butia odorata) Wine: Characterization of Volatile Compounds Responsible for Aroma
Auteur: Bernardi, Gabrieli
Vendruscolo, Raquel Guidetti
dos Santos Ferrão, Tassiane
Barin, Juliano Smanioto
Cichoski, Alexandre José
Wagner, Roger
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 10 pagina's 1982-1991
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland