Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Detection of Hen Lysozyme on Proteic Profiles of Grana Padano Cheese through SELDI-TOF MS High-Throughput Technology during the Ripening Process
 
 
Titel: Detection of Hen Lysozyme on Proteic Profiles of Grana Padano Cheese through SELDI-TOF MS High-Throughput Technology during the Ripening Process
Auteur: Dragoni, Ivan
Balzaretti, Claudia
Rossini, Silvia
Rossi, Luciana
Dell’Orto, Vittorio
Baldi, Antonella
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 4 (2010) nr. 2 pagina's 233-239
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland