Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of the Measurement of Italian Monocultivar Extra Virgin Olive Oil Antioxidant Power Via the Briggs–Rauscher Reaction
 
 
Titel: Optimization of the Measurement of Italian Monocultivar Extra Virgin Olive Oil Antioxidant Power Via the Briggs–Rauscher Reaction
Auteur: Cecchi, T.
Passamonti, P.
Cecchi, P.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 3 (2009) nr. 1 pagina's 1-6
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring