Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
 
  In-Depth Chemical Profile by GC–MS, ICP-OES and HPLC–DAD, and InVitro Antioxidant Properties of Lavandula multifida
 
 
Titel: In-Depth Chemical Profile by GC–MS, ICP-OES and HPLC–DAD, and InVitro Antioxidant Properties of Lavandula multifida
Auteur: Soudani, Leila
Nabi, Fahima
Bendif, Hamdi
Dilaycan, Çam
Bouriah, Nacéra
Öztürk, Mehmet
Aissani, Nadhem
Rebbas, Khellaf
M. Alomran, Maryam
H. Abd-Elkader, Omar
Garzoli, Stefania
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 18 () nr. 4 pagina's 634-645
Jaar: 2025-01-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland