Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Red Jambo Flower (Syzygium malaccense L.) as a Potential Bioactive Compound to Obtain Edible Extract: Optimization of Extraction, Toxicity, Antioxidant, and Antimicrobial Potential
 
 
Titel: Red Jambo Flower (Syzygium malaccense L.) as a Potential Bioactive Compound to Obtain Edible Extract: Optimization of Extraction, Toxicity, Antioxidant, and Antimicrobial Potential
Auteur: de Sousa, Rafael Carneiro
Rosas, Alexandra Lizandra Gomes
Gonçalves, Glória Caroline Paz
Ramires, Tassiana
da Silva, Wladimir Padilha
da Silveira, Tayse F. F.
Barros, Lillian
Paim, Bruna Trindade
de Albuquerque Sousa, Thamyres César
Meinhart, Adriana Dillenburg
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 7 pagina's 1024-1037
Jaar: 2024-04-26
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland