Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Development of a Low-Temperature Purification Method for Gas Chromatography–Mass Spectrometry Quantification of Three Cresol Isomers in Smoked Bacon
 
 
Titel: Development of a Low-Temperature Purification Method for Gas Chromatography–Mass Spectrometry Quantification of Three Cresol Isomers in Smoked Bacon
Auteur: Ruas, Maria Eduarda A.
Silvério, Flaviano O.
Pinho, Gevany P.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 1678-1688
Jaar: 2024-09-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland