Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Sensory Evaluation and Volatile Organic Compounds in Dried Mango Produced from Different Varieties
 
 
Titel: Sensory Evaluation and Volatile Organic Compounds in Dried Mango Produced from Different Varieties
Auteur: Reis, Ronielli Cardoso
de Mesquita, Paulo Roberto Ribeiro
de Souza Viana, Eliseth
Fonseca, Nelson
Correia, Lorena Araújo Peixoto
de Sousa Maia, Djalma Lucas
de Almeida, Lorena Santos
Silveira, Rejiane Brandão
de Jesus Tedgue, Letícia
Junior, Izaias Tupinambá Araujo
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 1732-1745
Jaar: 2024-09-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland