Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Comparison Between HPLC-PAD and GC-MS Methods for the Quantification of Cholesterol in Meat
 
 
Titel: Comparison Between HPLC-PAD and GC-MS Methods for the Quantification of Cholesterol in Meat
Auteur: López-Fernández, Olalla
Domínguez, Rubén
Santos, Eva M.
Pateiro, Mirian
Munekata, Paulo E. S.
Campagnol, Paulo C. B.
Lorenzo, José M.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 4 pagina's 1118-1131
Jaar: 2022-01-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland