Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 25 gevonden artikelen
 
 
  The Analysis of Changes in Nutritional Components and Flavor Characteristics of Wazu Rice Wine During Fermentation Process
 
 
Titel: The Analysis of Changes in Nutritional Components and Flavor Characteristics of Wazu Rice Wine During Fermentation Process
Auteur: Zhang, Huijuan
Wang, Yue
Feng, Xuejia
Iftikhar, Maryam
Meng, Xiangyong
Wang, Jing
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 4 pagina's 1132-1142
Jaar: 2022-01-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland